woensdag 4 augustus 2010

dag 1 KRUISLAND-IJMUIDEN-NEWCASTLE




dag 1 maandag 19 juli 2010


Vanaf Kruisland met onze dochter die zo goed was om ons weg te brengen, vertrokken we naar onze opstapplaats Rotterdam (Capelse Brug). Het was een hele hete dag ca. 31 graden. We vertrokken om ongeveer 13.15. Benieuwd wat te reis ons zou brengen. Voor ons was dit de eerste keer dat we met een groep zouden reizen. Zou het gezellig worden? Geen oude-van-dagen-reis? En natuurlijk Schotland, wat zou het weer brengen?

Om ongeveer 16.00 uur na nog andere opstapplaatsen aangedaan te hebben in IJmuiden aangekomen. Voor het inschepen gauw nog een hapje gegeten, want we kregen het bericht dat we pas om 21.00 uur konden dineren.

Om 18.00 uur vertrokken we naar Newcastle met de m.s. Princess of Norway. Prachtig weer om te varen. We hebben nog heel lang op het dek in de zon gezeten!

Dit is wel een hele relaxte manier van reizen. Geen urenlang gehang op het vliegveld of uren in de file. Lekker van de zon genieten op het dek! Nadat de zon weg was wat geshopt in de winkel en koffie gedronken. Opvallend was het aziatische personeel. En heerlijk gedineerd in het 7-seas (buffet)restaurant met meer dan 80 verschillende gerechten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten